Аджев Хан – най-добрия хотел в Сандански

Ако сте решили да прекарате една приятна ваканция, но все още не сте избрали между множеството хотели в Сандански, то на вашето внимание ще предложим информация за вероятно най-добрия хотел в Сандански, които съчетава традициите и лукса по неповторим начин.

Хотел Аджев хан в Сандански е носител на престижната награда за най-добър семеен хотел на асоциацията на българските хотелиери и ресторантьори за 2008 година (справка можете да направите на сайта на организацията). Не напразно мнозина го определя като един чудесен начин да прекараш ваканция, празник или дори романтичен уикенд с най-близките си хора.

Високото ниво на обслужване в Аджев Хан е пословично и се е превърнало във второ име за този страхотен хотел в Сандански. Персоналът е винаги ведър и усмихнат, а денонощният рум сервиз само потвърждава високото качество на услугите, които хотела предлага на своите гости.

Можете да се отдадете на гурме наслади в механата на хотела, където Chef Аджев ще се погрижи за това да опитате неповторими ястия и деликатеси приготвени по традиционни български рецепти. В контекста на живата музика и огромното разнообразие от вина, то механата на хотел Аджев Хан Сандански е символ на приятното прекарване.

За малчуганите е създаден удобен детски кът, а за дамите СПА&Relax център, където могат да се отдадат на десетки видове масажи и терапии, сред които: • Ирисова диагностика • Фитотерапия и фитокозметика • Апитерапия • Иглотерапия по метода су-джок и аурикулотерапия

• И т.н.

Красивата гледка към вълшебната Пирин планина и майсторските платна на възрожденски художници по стените ще ви накарат да се върнете назад във времето и да забравите динамиката на времето, в което живеем, отдавайки се на приятни и весели емоции, гарантиращи ви неповторими радости и щастливи моменти.

Направете своята резервация в Аджев Хан, който е сред най-добрите хотели в Сандански още днес на телефон 074/631 140 или посетете хотела на адрес – ул. Стефан Стамболов 51, 2800 Сандански.

share button