Къща за гости в Троян едно незабравимо място за отдих

Прелестните райски кътчета, разпилени като златни мъниста из нашата родина, превръщат България в желана дестинация за почивка със семейството и приятелите. Живото богатство в лицето на природата не може да бъде заменено и от най-екзотичния спа център или луксозен хотел. Недокоснатите от опустошителната ръка на човека закътани местенца са най-приятни и примамливи за неговата вродена любов към дивото и непознатото. Туризмът в България набира все по-голяма скорост, а спокойствието на планината често е предпочитано пред оживените, пренаселени плажове през лятото. Към това се стреми човекът - една отморяваща разходка сред природата, която да го зареди с енергия и нови сили. Национални паркове, възрожденски градчета, пазители на българския бит и култура, действат като магнит за окото на пътешественика. На фона на разнообразието от туристически дестинации Троянският балкан излиза на преден план. Коронясан за властелин на природната мощ, Троянският балкан приютява всички авантюристи и пътешественици, превърнали живота си в един низ от приключения и забава. Омайната природа, благоприятният релеф и климат съдействат за развитието на планински туризъм. Троянският балкан ви предлага неустоимо предложение за една пълноценна почивка, уют и спокойствие, дни, лишени от ядове, тревоги и битови проблеми. Събуждащият сетивата аромат на балкан, високите хълмове и възвишения ви предизвикват да се впуснете в щури премеждия из непознатите горски пътеки и планински усои. Тук можете да пренощувате в някоя от изобилстващите уютни семейни къщи и вили, където стопаните ще ви запознаят на драго сърце с обичаите в този регион. Стъпвайки, усещате повика на българското, патриотичното и се докосвате, макар и за миг, до богатия репертоар от традиционни ритуали, съхранени през вековете.

Приветливите къщи за гости създават приятна атмосфера и ви предразполагат към спокойни и задушевни вечери с близките ви хора. Кажете “не” на титулуваните за елитни хотели с лъскави фасади. Отключете емоциите си и се впуснете в екстремни приключения сред природата. Вечерите в Троян са тихи и спокойни, а здравият ви сън тук е сигурен. Почивката в къщата за гости Троян безспорно може да отключи у вас любовта към природните богатства и да ви превърне в страстен пътешественици, бродещи из знайни и незнайни пътища на родината.

Закътан в сърцето на Стара планина, китният български град Троян е едно от огнищата на българщината, което магнетично тегли към себе си родолюбците, авантюристите и най-отдадените романтици. Можете да прекарате деня си в сладки приказки с любимите хора, в четене на книга на някоя зелена морава, в упорито изкачване на планинските стръмнини или в сладка дрямка, докато слънцето ви обгръща в топла прегръдка. Изборът е ваш! Спокойствието е гарантирано. Троянският балкан е еквивалент на уют, планински туризъм и култура, а почивката тук дълго остава в съзнанието като вълшебен миг на щастие.

сподели бутон