Малко пътуване като турист

През тези седмици, в които нямаше никакви нови публикации тук, никак не бяха без да са станали интересни неща. Най-вече Криси използва паспорта си и се разходи до северна Гърция. За обединените великденски и първомайски и гергьовденски празници, ние изминахме малко над 1700 километра и посетихме Ямбол, Сандански и Халкидики.

Криси започна със изникващи зъби, после се разболя заради намаления имунитет от зъбите и беше доста изнервен през част от времето. Но също така си игра много, разгледа много нови места, пипна Бяло море, задяваше се с гръцките бебета и с българските, които видя и поспа доста в колата ;)

Всичко започна с пет дни в Ямбол, на гости на баба и дядо, но за съжаление именно там той беше в най-лоша форма поради комбинацията то никнещи зъби и болест (които обикновено си вървят заедно). След това направихме прехода до Сандански с кратко спиране в София за преглед при педиатъра. Там вече Криси беше в значително по-добра форма и радостта започна да се проявява:

Последваха два дни на разходки и игра из парка и градинките в Сандански.

След два дни там направихме преместване още на юг и отидохме на полуостров Касандра - първият от ръкавите на Халкидики. Там на слънцице и сред много площадки за игра на Крис му беше особено интересно. Разходихме се из селото. Успяхме да отидем и на плажа. А и да спасим Криси от попадане в басейна.

Преди накрая да се върнем след 11 дни на път.

социално споделяне