Полезна информация за плочките от гранитогрес

Иновативен продукт, що се отнася до различните видове плочки от гранитогрес, са биогранитогресните плочки. Те са продукт, който е разработен в следствие на научни изследвания. Качеството, което го извежда на предни позиции е антибактериалния му ефект, който няма сравнение сред другите подобни продукти. Процесът, чрез който се получават биогранитогресните плочки е обработка на керамичен материал, който се смесва с минерални частици, което му осигурява и наличието на този ефект.

Материалът за биогранитогресни плочки преминава през строги лабораторни тестове. Това, което го прави страшно ефективен е, че успява да намали почти до сто процента действието на четири от основните щамове бактерии, които виреят в затворени пространства ( Escherichia coli, Pseufomonas aeruginosa, Enteroccus faecalis, Staphylococcus aureus). Когато плочките от гранитогрес се произвеждат според тази технология, се предотвратява активирането на развитие на бактерии, което става благоприятно при наличието на топлина или влага. Това са двата основни фактора, при които се размножават бактериите, но при този материал няма как да се получи това развитие. Този продукт, произведен от гранитогрес предлага своите предимства не само от гледна точка на бюджетните средства, но и заради това, че е произведен според специфични икономически и екологични изисквания. При биогранитогресните плочки, антибактериалните частици се намират не само в самата им повърхност, но изобщо в цялата им маса.

Когато се налага да се използват плочки на места, където е необходима безупречна хигиена и чистота, то плочките от биогранитогрес печелят предимство пред обикновените плочки от гранитогрес именно най-вече заради този антибактериален ефект, който имат. Използването им е за предпочитане в спа центрове, детски ясли, детски градини и кухни, столове и ресторанти, и изобщо всякакви сгради, които са свързани с хранително-вкусовата промишленост.

Биогранитогресът е вид гранитогрес, който е изработен в съответствие с изискванията за опазване на околната среда, както и тези за социална отговорност. Той съчетава както най-иновативните научни изследвания, така и новостите в естетиката и техническото съвършенство.

бутон за социални мрежи