Ще успеят ли Ман Сити да сломят Реал на Бернабеу

Новия сезон на Шампионска лига стартира тази седмица и надпреварата се очаква да е повече от вълнуваща. Повечето футболни прогнози за фаворит в турнира са доста различни и много от отборите са с равен шанс за победа.

В един от най-вълнуващите мачове тази седмица Реал Мадрид посреща шамопиона на Англия - Манестър Сити на "Сантияго Бернабеу". Двубоя е от група Д на Шампионската лига, а двата тима се очаква да излезнат на терена със следните стартови състави:

Реал М: Касиас, Арбелоа, Рамос, Марсело, Пепе, Кедира, Йозил, Алонсо, Модрич, Роналдо и Бензема;

Ман Сити: Харт, Майкон, Компани, Лескот, Клиши, Туре, Бари, Силва, Насри, Тевес и Агуеро.

Белият балет спечели Суперкупата на Испания след поражение с 2-3 от Барса и след това победа с 2-1, но формата им не е никак добра. Срещу каталунците имаха късмет в реванша и играха 75 минути с човек повече и въпреки това бяха надиграни. В Примера пък представянето им е трагично - 4 мача и 4 спечелени точки, и едва 5 вкарани гола - това просто не е Реал Мадрид. Добрата новина за Моуриньо обаче е липсата на кадрови проблеми, така че са с пълна група за това важно домакинство.

Ман Сити пък е в отлична форма и все още няма загуба от началото на сезона. Тимът спечели Къмюнити Шийлд след 3-2 срещу Челси, а след това взе 8 точки от 4 мача във Висшата лига. Атаката е силното им оръжие до момента през сезона, докато в защита са трагедия и в 5 мача все още нямат суха мрежа - нещо, което бе силната им страна през миналата кампания. Двамата десни защитника на тима - Ричардс и Сабалета са контузени и ще трябва да започне новото попълнение Майкон. Халфа Родуел също е с проблеми и отпада най-вероятно, докато Агуеро се завръща.

Двата тима допускат много през този сезон, имат отлични нападения, така че можем да очакваме резултатен двубой и един истински футбол, който вярвам ще зарадва всеки един запалянко!

бутони за споделяне