Защо фирма за почистване ?

Услуги за почистване – почистване на офиси за по-малко пари !

Специално за Вас , нашите служители ще персонализират индивидуална оферта за почистване на офиси съобразена според Вашите нужди и бюджет Независимо дали имате нужда от ежедневно почистване на офиси, седмично или месечно обслужване или само еднократно почистване, можете да разчитате на Бориван за първокласна чистота и почистване на офиси на разумни цени.

Бориван - Почистване - Услуги - Очаквайте по-високо ниво!

Ако сте готови за неопетнен офис, обадете се на бизнес почистване с неопетнена репутация. Бориван е компания за почистване на офиси , чиито служители са специално обучени в най-модерните и ефективни техники за почистване. Както и в процедурите за използване на продуктите и опазване на имуществото на поверените ни офиси, като се грижим и за безопасността на всички служители. Ние работим усърдно, за да се гарантира, че всички почистващи услуги и поети ангажименти се извършват с най-висок стандарт .

Опитът и пълното удовлетворение

Ние НЕ сме доволни от нашите услуги за почистване офиси , ако Вие не сте! За да гарантираме най-високо ниво на услуги за почистване на офиси, ние използваме програми за контрол на качеството, които включват проверки на място и потребителското мнение. Ние постоянно следим работата си във всяка област в почистването, когато услугите не отговарят на нашите строги стандарти , ще бъдат коригирани веднага. И разбира се, ние винаги насърчаваме комуникацията с клиентите и използваме Вашия принос за повишаване нивото на нашите услуги по почистване на офиси.

Допълнителни ползи

Бориван гарантира сигурност на вашето имущество и вниманието към всеки детайл при почистване на офиси. Всички служители са проверени за вашата сигурност. Те носят фирмено работно облекло с правилното идентифициране на фирмата. За да Ви помогне в случай на извънредна ситуация 24 часа в денонощието на Ваше разположение е нашият телефон на потребителя – 0700 16 600

Подобряване на професионален външен вид на Вашия бизнес , чрез поддържане на чистота и свежест .

На нашите телефони можете да се обадите както , за да поръчате безплатен оглед и оферта за почистване на офиси така и за повече информация относно нашите персонализирани услуги за почистване на офиси.

За да сте на чисто !

бутон за сайт