Фирма за системна IT поддръжка

Системната ит поддръжка е услуга за фирми , които се нуждаят от професионална поддръжка на компютрите в офиса. При корпоративната поддръжка се залага предимно на сигурноста и защитата на данните на компютрите. Задава се всеки ден архивиране на информацията на сървър.Всеки месец се проверява антивирусната защита и се провежда хардуерна и софтуерна профилактика на компютрите. При проблем с електронен подпис, сайтовете на НОИ, НАП и други институции разчитате на мигновена помощ чрез софтуер за отдалечен достъп .

Предоставянето поддръжката на компютрите на аутсорсинг фирма е в следствие на необходимостта от експресни и професионални компютърни услуги.В желанието да осигурим стабилна и оптимална работа на клиентите ни, предлагаме съобразени с нуждите Ви абонаментни планове за абонаментна поддръжка на компютри , при които нашите клиенти могат да разчитат на нас по всяко време с предимство при необходимост.

Все повече фирми влагат в бизнес решения, които да ускорят извършваните операции. Интегрираме и администрираме използваните хардуерни и софтуерни продукти . Разчитате на експресна и квалифицирана помощ при необходимост, отдалечено администриране , всекидневно архивиране на информацията , защита на данните от нежелан достъп. По всяко време разчитате на компютърен специалист , който да разреши проблема чрез софтуер за отдалечен достъп илина адрес във фирмата Ви.

Назначаването на компютърен специалист на пълен работен ден често е неоправдан разход, а нуждата от поддръжка на компютрите е безспорна . Затова подписването на договор за абонаментна компютърна поддръжка е изгоден вариант, със значително по-малки средства. Таксата за корпоративна поддръжка на компютри зависи от услугите, които желаете и се договаря на работна среща.

Success Solutions осъществява професионални компютърни услуги, абонаментна поддръжка на компютри и сървъри, проектира и осъществява мониторинг на компютърни мрежи, внедрява софтуерни програми.

share button